Κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και το γάλα.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τον πουρέ πατάτας, τα λαχανικά, τα μυρωδικά, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και πλάθετε τα μπιφτέκια.
Ρίχνετε τα κορν φλέικς σε ένα μπλέντερ και τα θρυμματίζετε.
Καλύπτετε τα μπιφτέκια με τα κορν φλέικς, τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Μπιφτέκια λαχανικών με πουρέ γλυκοπατάτας
Υλικά
- 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κολοκύθι
- 200 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 2 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) τριμμένη φρυγανιά
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 80 γρ. κορν φλέικς χωρίς ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κολοκύθι
- 200 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 2 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) τριμμένη φρυγανιά
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 80 γρ. κορν φλέικς χωρίς ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους