Πίτα χωρίς φύλλο με πουρέ πατάτας και πιπεριές

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 4 αυγά 
  • 1 κόκκινη πιπεριά 
  • 1 κίτρινη πιπεριά 
  • 1 πορτοκάλι πιπεριά 
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 σκελίδα σκόρδο 
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμο ξερό 
  • 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη 
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • αλάτι, πιπέρι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κόβετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια.
Πολτοποιείτε το σκόρδο.
Σοτάρετε με το ελαιόλαδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο και τα χτυπάτε με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτετε τις πιπεριές, τον πουρέ πατάτας (αφού κρυώσει λίγο) και το τυρί.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι περίπου 30x30 εκ. που έχετε αλείψει με ελαιόλαδο.
Ψήνετε για περίπου 35 λεπτά.

*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies