Βάζετε τα ρεβίθια στο νερό από την προηγούμενη μέρα.
Τα βράζετε σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τα σουρώνετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε κομμάτια.
Τα σοτάρετε με το μισό ελαιόλαδο και το μισό σκόρδο προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη και στο τέλος τον χυμό λεμονιού.
Μεταφέρετε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο με τα ρεβίθια.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, ταχίνι, χυμό λεμονιού και ελάχιστο νερό.
Σιγομαγειρεύετε για δύο περίπου λεπτά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και στο τέλος, ρίχνετε την τριμμένη παρμεζάνα. Ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τον πουρέ σε μια πιατέλα και από πάνω βάζετε τα ρεβίθια και τα μανιτάρια.
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.