Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας το γάλα καρύδας και την κρέμα καρύδας.
Μεταφέρετε το μισό παγωτό σε ένα μπολ.
Ρίχνετε από πάνω το σιρόπι σοκολάτας που περιέχει το κουτί και το υπόλοιπο παγωτό.
Τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Βγάζετε με ένα μικρό κουτάλι παγωτό και το κάνετε μικρά μπαλάκια. Φτιάχνετε περίπου 25 μπαλάκια.
Πασπαλίζετε με την τριμμένη καρύδα και τοποθετείτε στην κατάψυξη για να παγώσουν καλά.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το αλεύρι ρυζιού, το νερό, 1 φλιτζ. τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και τη βανίλια.
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι το μίγμα να γίνει σαν ζυμάρι.
Συνεχίζετε το ανακάτεμα και εκτός φωτιάς για ένα με δύο λεπτά.
Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.
Ρίχνετε στον πάγκο εργασίας μπόλικο Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ παίρνετε κομμάτια από το μίγμα και τα ανοίγετε με ένα μικρό πλάστη.
Κόβετε στρογγυλά με ένα κουπάτ ή ένα ποτήρι. (να χωράει η μπάλα του παγωτού και να μπορεί να κλείσει).
Βάζετε το στρογγυλό κομμάτι στη χούφτα σας, τοποθετείτε μέσα τη μπάλα παγωτό.
Κλείνετε, τυλίγοντας προς τα μέσα το ζυμάρι και πιέζετε μέχρι να κολλήσουν οι άκρες.
Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και για τα επόμενα.
Τοποθετείτε στην κατάψυξη.
*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.