Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό γάλα.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο γάλα και το γάλα με τον καφέ.
Βάζετε το μισό παγωτό σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνετε από πάνω το Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και στη συνέχεια το υπόλοιπο παγωτό.
Τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σερβίρετε το παγωτό σε μπολάκια και γαρνίρουμε με Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.