Παγωτό μόκα με σιρόπι καραμέλα

Υλικά
  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 650 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές 
  • Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό γάλα.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο γάλα και το γάλα με τον καφέ.
Βάζετε το μισό παγωτό σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνετε από πάνω το Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και στη συνέχεια το υπόλοιπο παγωτό.
Τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σερβίρετε το παγωτό σε μπολάκια και γαρνίρουμε με Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ.
 

*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies