Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας 1 1/4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό και 1/4 φλιτζ. τσαγιού κρύο νερό.
Αφήνετε να κρυώσει.
Βάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ να μουλιάσει σε λίγο κρύο νερό.
Αφαιρείτε από το νερό και τη λιώνετε με 1/4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό γάλα.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε σιγά σιγά τη ζελατίνη.
Προσθέτετε και το φρουί ζελέ και ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε το μίγμα σε φορμάκια.
Τοποθετείτε στο ψυγείο για τρεις τουλάχιστον ώρες.
Ξεφορμάρετε την κρέμα και γαρνίρετε με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, κομμένες φράουλες και τα φύλλα μέντας.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Κρέμα φράουλα από ζελέ (6-7 μερίδες)
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 6 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
- Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 6 φράουλες
- Φύλλα μέντας
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 6 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
- Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 6 φράουλες
- Φύλλα μέντας
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό
- 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους