Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας το γάλα, τη ζάχαρη και τους δύο κρόκους. Στο τέλος προσθέτετε και το ξύσμα λεμονιού. Μεταφέρετε σε ένα μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με 1 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό και 3/4 φλιτζ. τσαγιού κρύο νερό.
Αφήνετε στην άκρη για να κρυώσει.
Βάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ σε κρύο νερό για να μουλιάσει.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα.
Αφαιρείτε τη ζελατίνη από το νερό και τη λιώνετε στο γάλα.
Χτυπάτε την κρέμα με ένα σύρμα χειρός και ρίχνετε σιγά σιγά τη ζελατίνη και το γιαούρτι.
Μοιράζετε την κρέμα σε μπολάκια και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Κόβετε τα λεμόνια σε φέτες και τα βάζετε πάνω από την κρέμα.
Στη συνέχεια βάζετε το φρουί ζελέ με ένα κουτάλι σιγά σιγά πάνω από το λεμόνι.
Μεταφέρετε στο ψυγείο για να πήξει το φρουί ζελέ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.