Μπάρες με Hemo

Υλικά
  • 220 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 250 γρ. φιστικοβούτυρο 
  • 120 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μέλι 
  • 6 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα 
  • ξύσμα από μισό λεμόνι 
  • ξύσμα από μισό πορτοκάλι 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 70 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Hemo
  • 30 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 70 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Λιώνετε το μέλι με το φιστικοβούτυρο σε μπεν μαρί.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, την κανέλα και το ξύσμα.
Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 22x22 εκ. στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε το μίγμα.
Πατάτε καλά με ένα κουτάλι και τοποθετείτε στο ψυγείο. 
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, το Hemo και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν και τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύετε συνεχώς με σύρμα χειρός μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε κομμάτια.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα και στη συνέχεια με μια μαρίζ.
Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βρώμη και βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies