Παίρνετε 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού από το σιρόπι της κονσέρβας, το ζεσταίνετε πολύ καλά και διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ. Το αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Πολτοποιείτε τα ροδάκινα στο μπλέντερ.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα πολτοποιημέν ροδάκινα, το Garni, το Crème και σιγά σιγά το ζελέ.
Ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Μεταφέρετε το μίγμα σε ειδικές φόρμες για παγωτό.
Τοποθετείτε στην κατάψυξη για μία ώρα περίπου.
Αποσύρετε από την κατάψυξη και βάζετε τα ξυλάκια του παγωτού.
Μεταφέρετε πάλι στην κατάψυξη και τα αφήνετε μέχρι να παγώσουν καλά.
Αφαιρείτε από τις φόρμες.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Παγωτό ζελέ ροδάκινο
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 2 κουτ. σούπα ζάχαρη άχνη
- 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 2 κουτ. σούπα ζάχαρη άχνη
- 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους