Ετοιμάζετε την τάρτα: ρίχνετε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον κρόκο του αυγού, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού.
Συνεχίζετε το χτύπημα μαζεύοντας με μια μαρίζ τη ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου.
Ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Βγάζετε τη ζύμη από το μίξερ, τυλίγετε με μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα.
Ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και την τοποθετείτε σε ταρτιέρα 24 εκατοστών.
Τρυπάτε με ένα πιρούνι και ψήνετε για 10 λεπτά.
Ετοιμάζετε την κρέμα: ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 600 ml γάλα και προσθέτετε τους κρόκους αυγού.
Βγάζετε την τάρτα από τον φούρνο, απλώνετε την κρέμα και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά περίπου.
Πασπαλίζετε με την κανέλα και σερβίρετε.
*Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.