Ετοιμάζετε τις μαρέγκες: ρίχνετε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε προσθέτοντας σιγά σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη.
Τη ρίχνετε σταδιακά στη μαρέγκα και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 90°C βαθμούς αέρα.
Βάζετε τη μαρέγκα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μέτριο σε μέγεθος κορνέ.
Στρώνετε λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί.
Κόβετε τη μαρέγκα σε ατομικές πάβλοβες.
Ψήνετε για περίπου 2 ώρες.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: τοποθετείτε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη ανακατεύοντας με ένα κουτάλι μέχρι να λιώσει.
Ρίχνετε τα φιστίκια Αιγίνης ανακατεύοντάς τα για μισό περίπου λεπτό.
Ρίχνετε τα καραμελωμένα φιστίκια σε ένα μπλέντερ με το ηλιέλαιο και χτυπάτε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Αφήνετε να κρυώσουν.
Χτυπάτε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 150 ml γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτετε τα πολτοποιημένα φιστίκια και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και αλείφετε τις μαρέγκες στη βάση τους.
Γεμίζετε με την κρέμα και γαρνίρετε με τα φρούτα και τα φύλλα μέντας.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.