Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C βαθμούς αέρα.
Απλώνετε τη σφολιάτα επάνω στον πάγκο εργασίας.
Κόβετε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα κομμάτια.
Στρώνετε λαδόκολλα σε δύο ταψιά και τοποθετείτε τα κομμάτια της σφολιάτας.
Γυρνάτε τις άκρες προς τα πάνω έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα βαθούλωμα.
Τρυπάτε τη βάση της σφολιάτας με ένα πιρούνι.
Από πάνω ρίχνετε φασόλια ώστε να μην φουσκώσει η σφολιάτα κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσουν και αφαιρείτε τα φασόλια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Λιώνετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Αλείφετε το κάθε σφολιατάκι με την κουβερτούρα, γεμίζετε με την κρέμα και γαρνίρετε με φρούτα της αρεσκείας σας.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.