Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέτετε τα φουντούκια και ανακατεύετε. Με τη βοήθεια δύο κουταλιών παίρνετε μίγμα και σχηματίζετε βραχάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιράσετε το μίγμα σε φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια ή οποιαδήποτε φόρμα της επιλογής σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να φτιάξετε τα βραχάκια με άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας και να τους χρησιμοποιήστε ολόκληρους ή σπασμένους σε μικρότερα κομμάτια.
Σοκολατάκια - Βραχάκια – περίπου 15 τεμάχια
Υλικά
Περίπου 15 τεμάχια
- 250 γρ. (2 πλάκες) ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
Εκτέλεση
Υλικά
Περίπου 15 τεμάχια
- 250 γρ. (2 πλάκες) ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους