• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ και το ζεστό νερό και ανακατεύουμε, να διαλυθεί εντελώς.
• Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει, για 10 λεπτά.
• Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά.
• Προσθέτουμε το φρουί ζελέ και ανακατεύουμε με το σύρμα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, για 2 λεπτά στα 800 Watt. Εναλλακτικά λιώνουμε σε μπεν - μαρί.
• Προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι και το ζελέ, τα μισά ροδάκινα κομμένα σε κύβους, τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
• Σε μία φόρμα του κέικ μακρόστενη 30 x 11 εκατοστών απλώνουμε μεμβράνη, να καλυφθεί όλη η επιφάνειά της.
• Ρίχνουμε όλο το μίγμα μέσα στη φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
• Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ τα υπόλοιπα ροδάκινα κομμένα σε κύβους, την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε, μέχρι να γίνει σάλτσα.
• Μόλις το γλυκό παγώσει, ξεφορμάρουμε προσεκτικά σε ένα δίσκο σερβιρίσματος.
• Απλώνουμε τη σάλτσα από ροδάκινα επάνω στο γλυκό και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και λίγες φέτες από ροδάκινο.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.