Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κόβετε τα λαχανικά σε φέτες.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη και ανακατεύετε.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά.
Ψιλοκόβετε τα ψητά λαχανικά.
Προσθέτετε τα μυρωδικά, το μπαλσάμικο και εάν χρειάζεται αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε το χαλούμι σε μικρά κομμάτια.
Αλείφετε τις κρέπες με το γιαούρτι και γεμίζετε με τα λαχανικά και το γιαούρτι.
Τυλίγετε τις κρέπες.
Γαρνίρετε με τοματίνια.
Κρέπες με ψητά λαχανικά και χαλούμι
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. χαλούμι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 2 μελιτζάνες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε πολτό
- 60 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 300 γρ. (1 1/2 τμχ.) γιαούρτι στραγγιστό
- μπαλσάμικο ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
- λίγα τοματίνια
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. χαλούμι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 2 μελιτζάνες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε πολτό
- 60 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 300 γρ. (1 1/2 τμχ.) γιαούρτι στραγγιστό
- μπαλσάμικο ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
- λίγα τοματίνια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους