Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C βαθμούς αέρα.
Ρίχνετε τα αυγά με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν.
Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το προσθέτετε στο μίγμα των αυγών μαζί με τη βανίλια και το ξύσμα και ανακατεύετε με μαρίζ.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί 22x33 εκατοστά και μεταφέρετε το μίγμα για το τόμπους.
Ψήνετε για περίπου 5 λεπτά.
Μεταφέρετε σε κρύο ταψί.
Ετοιμάζετε την κρέμα: βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε για 5 λεπτά.
Απλώνετε την κρέμα επάνω στο τόμπους και τυλίγετε σε ρολό.
Γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.