Κρέπες με Hemo κρέμα σοκολάτας και ακτινίδια

Υλικά

Για τις κρέπες 

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Hemo 
  • 540 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό 

Για την κρέμα 

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (1/5 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 2 κρόκοι αυγού
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Hemo 

Για τη σύνθεση 

  • 5 - 6 ακτινίδια
  • 190 γρ. τριμμένο μπισκότο 
  • Σιρόπι με γεύση Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας το Hemo και 540 ml νερό αντί για 500 ml.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας τους κρόκους και 60 γρ. Hemo.
Μεταφέρετε σε ένα ταψάκι, καλύπτετε από πάνω με μεμβράνη και αφήνετε να κρυώσει.
Κόβετε τα μισά ακτινίδια σε φέτες και στη συνέχεια τους δίνετε σχήμα καρδιάς με ένα κουπάτ.
Τα υπόλοιπα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Γεμίζετε τις κρέπες με την κρέμα, τριμμένο μπισκότο, Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και κομμάτια από τα ακτινίδια.
Γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας, ακτινίδια "καρδιές" και κουκουνάρι.

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια  ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies