Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες

Υλικά
  • 2 φάκελοι Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓIΩTHΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 500 γρ. φράουλες
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • 3 μαρέγκες
Εκτέλεση

Πλένετε, καθαρίζετε τις φράουλες, τις κόβετε σε φέτες και τις ραντίζετε με το κονιάκ. Tις αφήνετε στο ψυγείο. Eτοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε μία πιατέλα βάζετε τη μία μαρέγκα και στρώνετε πάνω λίγο έτοιμο Garni. Aπλώνετε επάνω φέτες φράουλας. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Γαρνίρετε με Garni και φέτες φράουλας και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies