Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά μέχρι να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά και τα βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου. Πλάθετε μικρά μπαλάκια τα οποία περνάτε από το Party Décor ΓΙΩΤΗΣ ώστε να καλυφθούν εξωτερικά. Τα τρουφάκια σας είναι έτοιμα.
Τρουφάκια έγχρωμα
Υλικά
Για 40 τεμάχια
- 2 φάκελοι (225 γρ.) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 γεμάτες κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 ml (1/2 φλιτζ.τσαγιού κρέμα γάλακτος)
- 1 φάκελος Party Décor ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
Για 40 τεμάχια
- 2 φάκελοι (225 γρ.) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 γεμάτες κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 ml (1/2 φλιτζ.τσαγιού κρέμα γάλακτος)
- 1 φάκελος Party Décor ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους