Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια τις φράουλες. Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας νερό και λιώνετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ μέσα. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη ζάχαρη και το βούτυρο και σοτάρετε τις φράουλες. Προσθέτετε το ποτό και το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μίγμα με τις φράουλες σε 6-7 ατομικά μπολάκια σερβιρίσματος και το αφήνετε να κρυώσει. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Απλώνετε πάνω από τις φράουλες λίγο Κρέμα Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ. Γαρνίρετε με λίγο Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και εάν θέλετε και με Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε το γλύκισμα για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.