Βάζετε στο μπολ του μίξερ το σιρόπι, το κονιάκ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα, το Κακάο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το νερό και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Πλάθετε κουλουράκια τα οποία βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 220°C για 20-25 λεπτά.
Cookies καραμέλας
Υλικά
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
- 3 κουτ. σούπας κονιάκ
- 100 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 50 γρ.(1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 1 κοφτή κουτ. γλυκού κανέλα
- 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 Φαρίνα κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Εκτέλεση
Υλικά
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
- 3 κουτ. σούπας κονιάκ
- 100 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 50 γρ.(1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 1 κοφτή κουτ. γλυκού κανέλα
- 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 Φαρίνα κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους