Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Προσθέτετε το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και βάζετε τη γρανίτα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Γρανίτα βύσσινο
Υλικά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους