Πατάτες με 4 τυριά

Υλικά
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 1/2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 100 γρ. τυρί γκούντα
  • 100 γρ. τυρί ένταμ
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 100. γρ. κασέρι
  • λίγο βούτυρο
Εκτέλεση

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε στρογγυλές φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνετε μια στρώση πατάτες. Πασπαλίζετε με τα τυριά και επαναλαμβάνετε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στη συνέχεια, διαλύετε τον κύβο λαχανικών σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Αφήνετε τον ζωμό να κρυώσει και διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Περιχύνετε με τον ζωμό τις πατάτες, ραντίζετε με λίγο βούτυρο, λίγο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 1 ώρα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 3.75/5
Ρυθμίσεις cookies