Βάζετε σε κατσαρολάκι 5 φλ. τσαγιού γάλα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ κρατώντας 2 κουτ. γλυκού, προσθέτετε 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγα ελαφρώς χτυπημένα, το μισό ρούμι , το βούτυρο και τη βανίλια, ανακατεύετε και μοιράζετε τη μισή κρέμα σε κάθε κρέπα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 φλ. τσαγιού χυμό από την κονσέρβα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ που έχετε κρατήσει και την υπόλοιπη ζάχαρη και το βάζετε στην φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, προθέτετε το βύσσινο και το ρούμι και αφού πάρει βράση το κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε την κρέμα βύσσινο πάνω από τις κρέπες.
Κρέπες με βύσσινο
Υλικά
- 22 έτοιμες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1200 ml (6 φλ. τσαγιού) γάλα
- 110 γρ. (1 φλ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
- 100 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) βούτυρο η μαργαρίνη
- Λίγη βανίλια
- 300 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 1 κονσέρβα βύσσινο
Εκτέλεση
Υλικά
- 22 έτοιμες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1200 ml (6 φλ. τσαγιού) γάλα
- 110 γρ. (1 φλ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
- 100 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) βούτυρο η μαργαρίνη
- Λίγη βανίλια
- 300 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 1 κονσέρβα βύσσινο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους