Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μια βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο ή την μαργαρίνη και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, ισιώνετε την επιφάνεια και καλύπτετε με μεμβράνη. Αφήνετε στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου έως ότου σταθεροποιηθεί το μίγμα. Με κουπάτ σε σχήμα καρδιάς κόβετε τα τρουφάκια. Περνάτε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ τη μισή πλευρά από τα τρουφάκια – καρδιές μέχρι να καλυφθούν εξωτερικά.
Tip! Μπορείτε να γαρνίρετε τα τρουφάκια – καρδιές με Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ, ινδοκάρυδο, ή Party Decor ΓΙΩΤΗΣ.