Βάζετε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το ποτό και ανακατεύετε 2-3 λεπτά στη φωτιά.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Πλάθετε μπαλάκια, τα οποία γαρνίρετε με τρούφα. Βγαίνουν περίπου 20-25 τεμάχια.
Τρουφάκια σοκολάτας
Υλικά
- 3 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κουαντρώ
- 1 φάκελος Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 3 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κουαντρώ
- 1 φάκελος Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους