Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη Zελατίνη ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ.
Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
Ζελέ καρπούζι
Υλικά
- 800 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
- 20 γρ. (2 φάκελοι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 800 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
- 20 γρ. (2 φάκελοι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους