Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια Βραστό ΓΙΩΤΗΣ
  • 660 ml γάλα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου στον πάτο του πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους