Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθετε τα κουλουράκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C αέρα για 20 λεπτά.
Ουζοκούλουρα
Υλικά
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) ξύδι
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ούζο
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) ξύδι
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ούζο
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κεφαλοτύρι τριμμένο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους