Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
Σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο και απλώνετε από πάνω τα κομματάκια φράουλας.
Στο μπολ του μίξερ βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το περιεχόμενο των φακέλων Garni και χτυπάτε για 5 λεπτά. Προσθέτετε τα ποτά, το βούτυρο λιωμένο και τη Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την οποία έχετε λιώσει πριν σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε και απλώνετε την κρέμα πάνω από τις φράουλες.
Βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη να παγώσει και γαρνίρετε με το σιρόπι.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.