Στο μπολ του μίξερ βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το περιεχόμενο των φακέλων Garni βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα.
Στο μισό Garni προσθέτετε τα κομματάκια ροδάκινο, το Drambui και τη μισή διαλυμένη ζελατίνη, ανακατεύετε, μοιράζετε την κρέμα σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Στο υπόλοιπο Garni προσθέτετε το γιαούρτι, την άχνη, το ρούμι και την υπόλοιπη διαλυμένη ζελατίνη και την απλώνετε πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας.
Γαρνίρετε με Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.