Ετοιμάζετε τη γέμιση: Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και βράζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέστε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες και τις διπλώνετε στα τέσσερα.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε κατσαρολάκι βάζετε την κρέμα γάλακτος και το grand marnier και τα ζεσταίνετε λίγο. Προσθέστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να λιώσει. Κατεβάζετε από τη φωτιά, περιχύνετε με τη ζεστή σάλτσα και σερβίρετε.
Γαρνίρετε προαιρετικά με φρούτα της αρεσκείας σας και με κομμάτια Κουβερτούρας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.