Ρίχνετε το Πλιγούρι Fytro σε μπολ με βραστό νερό (700 γρ.) και το αφήνετε να απορροφήσει το νερό του (να φουσκώσει). Προσθέτετε το αγγούρι, την ντομάτα, τη φέτα, λίγο αλάτι (δοκιμάζοντας), το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Ανακατεύετε, πασπαλίζετε με φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.
Σαλάτα με Πλιγούρι Fytro
Υλικά
- 1 ποτήρι (250 γρ.) Πλιγούρι Fytro
- 150 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
- 200 γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι
- 250 γρ. ντομάτα φρέσκια (ψιλοκομμένη χωρίς σπόρους)
- 10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα μέντας ή δυόσμου
- Λίγο αλάτι
- 110 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. λεμόνι
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 ποτήρι (250 γρ.) Πλιγούρι Fytro
- 150 γρ. ψιλοκομμένη φέτα
- 200 γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι
- 250 γρ. ντομάτα φρέσκια (ψιλοκομμένη χωρίς σπόρους)
- 10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα μέντας ή δυόσμου
- Λίγο αλάτι
- 110 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. λεμόνι
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους