Χτυπάτε την κρέμα τυριού, να γίνει αφράτη. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε να βράσει για 3 λεπτά την Καστανή Ζάχαρη ή τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro με 2-3 σταγόνες λεμόνι με το νερό. Ρίχνετε μέσα στο μίγμα τυριού το τρίμμα και τον χυμό λεμονιού.
Ρίχνετε σιγά-σιγά την καραμέλα στο μίγμα. Αφού ανακατέψετε καλά προσθέτετε τις βανίλιες.
Λιώνετε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτετε τα μπισκότα και ανακατεύετε. Τα βάζετε σε βάση και τα αφήνετε στο ψυγείο να σφίξουν. Προσθέτετε το μίγμα και το βάζετε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει καλά, στρώνετε από πάνω λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro, που πρώτα έχετε ζεστάνει σε κατσαρολάκι.
Παγωτό Cheesecake
Υλικά
- 600 γρ. κρέμα τυριού άγλυκη, με χαμηλά λιπαρά
- 200 γρ. Καστανή Ζάχαρη ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 50 γρ. νερό
- τρίμμα από 1/5 λεμόνι
- 1/5 φλιτζ. καφέ χυμός λεμόνι
- 1-2 βανίλιες
- 200-250 γρ. μπισκότο χοντροκομμένο
- 150 γρ. μαργαρίνη light
- Μαρμελάδα Φράουλα Fytro για την επάλειψη
Εκτέλεση
Υλικά
- 600 γρ. κρέμα τυριού άγλυκη, με χαμηλά λιπαρά
- 200 γρ. Καστανή Ζάχαρη ή Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 50 γρ. νερό
- τρίμμα από 1/5 λεμόνι
- 1/5 φλιτζ. καφέ χυμός λεμόνι
- 1-2 βανίλιες
- 200-250 γρ. μπισκότο χοντροκομμένο
- 150 γρ. μαργαρίνη light
- Μαρμελάδα Φράουλα Fytro για την επάλειψη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους