Aναμιγνύετε το Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ με το γάλα και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά (χτυπημένα), το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και λίγο άρωμα βανίλιας. Βράζετε την κρέμα μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Aποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει. Tη χρησιμοποιείτε κρύα όπως είναι ή αραιώνοντάς τη με ποτά (grand marnier, κουαντρό, μαρασκίνο) ή σαντιγί για να φτιάξετε τα γλυκίσματά σας.
Tip:
• Για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένα προϊόντα ΓIΩΤΗΣ όπως: Λιωμένη Koυβερτούρα, Κακάο, Τριμμένο Μπισκότο ή Ξηρούς καρπούς
• Για πιο βελούδινη υφή μπορείτε να αντικαταστήσετε 1 φλιτζάνι γάλα με 200 ml κρέμα γάλακτος
Κρέμα Πατισερί
Υλικά
- 9 κοφτές κουτ. σούπας Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ
- 5 φλιτζ. τσαγιού γάλα
- 1 ¼ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 4 αυγά (χτυπημένα)
- 4 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- Λίγο άρωμα βανίλιας
Εκτέλεση
Υλικά
- 9 κοφτές κουτ. σούπας Kορν Φλάουρ ΓIΩTHΣ
- 5 φλιτζ. τσαγιού γάλα
- 1 ¼ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 4 αυγά (χτυπημένα)
- 4 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- Λίγο άρωμα βανίλιας
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους