Ετοιμάζετε τη σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε να κρυώσει και την κόβετε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Βάζετε στη φωτιά το γάλα και, αφού πάρει βράση, προσθέτετε τη λευκή σοκολάτα, την κουβερτούρα, το μισό βούτυρο και το ποτό και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολατόπιτας, πλάθετε μπαλάκια, τα περνάτε σε ξυλάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Choco pops με σοκολατόπιτα
Υλικά
- 1 κουτί Σοκολατόπιτα ΓΙΩΤΗΣ
- 4 αυγά
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιου) γάλα
- 2 φάκελοι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 4 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Μarnier
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Σοκολατόπιτα ΓΙΩΤΗΣ
- 4 αυγά
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιου) γάλα
- 2 φάκελοι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 4 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Μarnier
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους