Τάρτα λεμόνι-καρπούζι

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός καρπούζι
  • 100 γρ. κομματάκια καρπούζι
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το ρούμι και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση του μπισκότου.
Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι πάνω από την κρέμα.
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ στον χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει και το απλώνετε πάνω από τα φρούτα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5