Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και τον απλώνετε σε βουτυρωμένο πυρέξ.
Βάζετε στο τηγάνι τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες και τα ψήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αφαιρείτε από το τηγάνι τα λουκάνικα, προσθέτετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τσιγαρίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το μίγμα με το κρεμμύδι στα λουκάνικα και τα απλώνετε πάνω από τον πουρέ.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ τον αρακά, το καλαμπόκι την κρέμα γάλακτος, το αυγό, το κάρυ, το κολίανδρο και την καυτερή σάλτσα και τα ρίχνετε πάνω από τα λουκάνικα.
Ψήνετε 45 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.