Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το γιαούρτι, το λάδι, το νερό και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Σκεπάζετε με μία πετσέτα κουζίνας και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30-45 λεπτά περίπου. Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Βράζετε το κοτόπουλο, το κόβετε σε μικρά κομματάκια και το προσθέτετε στην έτοιμη μπεσαμέλ μαζί με το τυρί, τη σάλτσα τομάτας και το θυμάρι. Ανοίγετε τη ζύμη σε πολύ λεπτό φύλλο και κόβετε μικρά τριγωνάκια. Βάζετε στο κέντρο λίγη γέμιση και τυλίγετε κάθε τρίγωνο σε σχήμα κρουασάν. Αλείφετε με λίγο γάλα και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.