Μont blanc κάστανο με garni

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 γρ. άγλυκος πουρές κάστανο
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο Ολλανδίας
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
  • 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τον πουρέ κάστανο και χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια μους κάστανο. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια και το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, ραντίζετε με λίγο κονιάκ και από πάνω απλώνετε τη μους κάστανο. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση, τη ραντίζετε με λίγο κονιάκ και απλώνετε από πάνω το έτοιμο Garni σοκολάτα. Από πάνω βάζετε την τρίτη βάση, ραντίζετε με κονιάκ και απλώνετε το έτοιμο Garni βανίλια. Τέλος, πασπαλίζετε την επιφάνεια με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους