Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά, το νερό, το κονιάκ και τη βανίλια. Στο τέλος προσθέτετε λίγο-λίγο τη Φαρίνα και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό ακόμη. Βουτυρώνετε ένα μακρόστενο πυρέξ 30x23 εκατοστών, αδειάζετε το μίγμα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου. Μόλις ψηθεί, το χαράσσετε και το σιροπιάζετε, αφού ζεστάνετε πρώτα λίγο το Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ. Σερβίρετε όσο είναι ζεστό.
Αν θέλετε μπορείτε να γλασάρετε το κέικ με Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ.