Βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το πλιγούρι, το κρεμμύδι και το μπέικον ψιλοκομμένα.
Προσθέτετε τον ζωμό και τον χυμό τομάτας και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.
Αλέθουμε τα φασόλια και τα προσθέτουμε στη σούπα μαζί με τη λιαστή τομάτα, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο σέλινο.
Σούπα με πλιγούρι και μπέικον
Υλικά
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 100 γρ. (1 τεμάχιο) κρεμμύδι ξερό
- 80 γρ. λιαστή τομάτα
- 125 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός τομάτα
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
- 4 φύλλα σέλινο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 100 γρ. (1 τεμάχιο) κρεμμύδι ξερό
- 80 γρ. λιαστή τομάτα
- 125 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός τομάτα
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
- 4 φύλλα σέλινο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους