Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού κρατώντας 1 κουταλιά της σούπας από το μίγμα. Προσθέτετε στο τέλος το καρύδι, το κονιάκ και λίγη κανέλα και χτυπάτε 1 λεπτό ακόμα. Κόβετε το 1 μήλο σε μικρά κομμάτια, το προσθέτετε στη ζύμη του κέικ και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Το δεύτερο μήλο το κόβετε σε φέτες και τις πασπαλίζετε με τη 1 κουτ. σούπας μίγματος που έχετε κρατήσει και με την υπόλοιπη κανέλα. Αδειάζετε, τη ζύμη σε ένα στρογγυλό ταψί ή φόρμα διαμέτρου περίπου 24 εκατοστά. Τοποθετείτε τις φέτες του μήλου στην επιφάνεια του κέικ. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη
Υλικά
Για 17 μερίδες
- 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 3 αυγά
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) καρυδόψιχα τριμμένη
- 2 πράσινα μήλα
- 3 κουτ. σούπας κονιάκ
- 1 κοφτό κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη
Εκτέλεση
Υλικά
Για 17 μερίδες
- 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 3 αυγά
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) καρυδόψιχα τριμμένη
- 2 πράσινα μήλα
- 3 κουτ. σούπας κονιάκ
- 1 κοφτό κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους