Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές

Υλικά
  • 2 λαυράκια
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζ. τσαγιού Passata Bio-Organic
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Κόβετε τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε κυβάκια  και τα σοτάρετε. Κόβετε κάθε λαυράκι στη μέση, αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και τα πλαϊνά και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σε  ταψάκι απλώνετε το μισό μίγμα από τα λαχανικά, από πάνω βάζετε τα φιλέτα ψαριού και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα λαχανικά. Ψήνετε σε
​προθερμασμένο φούρνο στους 180
οC  για 20-25 λεπτά. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη Passata  μαζί με το κρεμμύδι,  το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτά. Σερβίρετε το ψάρι με τα λαχανικά και τη σάλτσα τομάτας.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies