Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C, στον αέρα. Χτυπάμε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, τη σόδα, το αλάτι, την κανέλα και το βούτυρο, για 5 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μπανάνα, την κρέμα γάλακτος και το αυγό και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Συνεχίζουμε το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι η ζύμη να γίνει σφιχτή. Πλάθουμε μικρά, λεπτά στρογγυλά μπισκότα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Με ένα πινέλο αλείφουμε την επιφάνειά τους με κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε για δέκα λεπτά.
Tip: Γαρνίρουμε με μέλι