Στο μπολ του μίξερ προσθέτετε το Σουφλέ Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Προσθέτετε τα αυγά και χτυπάτε για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Λιώνετε το περιεχόμενο των δυο φακέλων γλάσου σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και το προσθέτετε στο μπολ του μίξερ μαζί με το λιωμένο γλάσο και τα καρύδια και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό στη δυνατή ταχύτητα. Βάζετε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι (διαστάσεων 18x25 εκατοστά) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα με αντιστάσεις στους 200°C για 20 λεπτά περίπου. Σερβίρετε τα Brownies με παγωτό που θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας το Μίγμα για παγωτά ΓΙΩΤΗΣ και Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Brownies
Υλικά
- 1 κουτί Σουφλέ Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
- 15 γρ. (1½ κουτ. σούπας ) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Σουφλέ Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
- 15 γρ. (1½ κουτ. σούπας ) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους