Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 800ml γάλα. Προσθέτετε τα αυγά και τα τριμμένα τυριά και ανακατεύετε. Σε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί απλώνετε 7 φύλλα βουτυρώνοντας τα ένα – ένα. Απλώνετε τη γέμιση και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα 7 φύλλα βουτυρώνοντας τα ένα – ένα. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.