Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το Αλεύρι, τη μαργαρίνη, το ηλιέλαιο, το νερό, το χυμό λεμονιού και τη Ζάχαρη και ζυμώνετε καλά. Την κάνετε μία μπαλίτσα, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και την αφήνετε για μισή ώρα περίπου να ξεκουραστεί.
Κόβετε τα 3 μήλα σε μικρά κομματάκια, τα βάζετε σε ένα τηγάνι μαζί με τη Μελάσα και το κονιάκ και σιγοψήνετε μέχρι να μαλακώσουν.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ στο χυμό μήλου και το προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε 1-2 λεπτά.
Ανοίγετε τη ζύμη και την τοποθετείτε σε φόρμα τάρτας διαμέτρου 26 εκατοστά.
Απλώνετε από πάνω το μίγμα μήλου, τοποθετείτε στη συνέχεια λεπτές φέτες μήλου σε σχήμα βεντάλιας, πασπαλίζετε με λίγη Ζάχαρη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αέρα για μισή ώρα περίπου.