Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες

Υλικά
  • 2 βάσεις μαρέγκας
  • ½ φλιτζ. τσαγιού φρέσκες φράουλες
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) ξηροί καρποί (προαιρετικά)
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ψιλοκόβετε τις φράουλες - κρατώντας λίγες για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην κρέμα. Απλώνετε την κρέμα πάνω στις βάσεις μαρέγκας. Διακοσμείτε το γλυκό με τις φράουλες που έχετε κρατήσει και αν θέλετε πασπαλίζετε με ανάλατους ξηρούς καρπούς. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.
Tip: Μπορείτε αν θέλετε να ετοιμάσετε το γλυκό με μία βάση μαρέγκας χρησιμοποιώντας την μισή ποσότητα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους