Προθερμαίνετε τον φούρνο στον αέρα στους 160° C. Κόβετε τη σφολιάτα σε μικρά στρογγυλά ή τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνετε πάνω σε λαδόκολλα, αφού τα τρυπήσετε με ένα πιρούνι. Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε να παγώσει. Ετοιμάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σερβίρετε τις μπάλες παγωτού πάνω στις βάσεις της σφολιάτας και γαρνίρετε με το Garni και το γλάσο παγωτού. Αν θέλετε, προσθέτετε και λίγους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
Tip: Για πιο ιδιαίτερη γεύση μπορείτε να γαρνίρετε με ψιλοκομμένες φράουλες ή φέτες πορτοκάλι, στις οποίες προσθέτετε μερικές σταγόνες σάλτσα βαλσάμικο.
Το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.